Valitse sivu

AMZANSI

Innostavia ja tiivitä paketteja teksteistä, tietomuruista ja datamassoista. Kiteyttäen ja visualisoiden.
ROHKEASTIVIISAASTI

SISÄLLÖNTUOTANTO

Spesialitettina blogitekstit ja myyntitarinat.

Yritysblogeille tyypillistä on puisevuus. Niiden tuottaminen monesti on nakkivuoro. Amzansi ottaa kokonaispallon sovitusta teemasta. Tuotamme tekstit, kuvat ja infografiikat. Teemme pakollisesta blogista palkitsevan blogin.

Suomalainen osaa myydä, mutta ehkä ei tehdä myyviä esityksiä? Amzansi tuo vuokaavioiden ja tuoteominaisuuslistausten tilalle tarinoita ja toimintaa. Tiiviissä ja visuaalisesti puhuttelevissa paketeissa.

KATSAUKSET

Markkinakatsaukset ja -analyysit näkemyksellisesti ja oivaltaen. Rakennusmateriaalit tarpeen mukaan ja usein jo saatavilla olevista valiten.

Jalostus- ja tiivistystyön päälle asettelemme johtopäätökset ja esittelemme toimintavaihtoehdot. Emme tyydy havaintoihin emmekä tavanomaiseen, vaan haastamme vallitsevat totuudet ja uskomukset.

Löydökset, johtopäätökset ja näkemykset esitämme tiiviissä visuaalisessa paketissa.

PROJEKTIT

Projektit, jossa sisällöllä on se keskeinen rooli.

Kokonaisuudet nopeasti haltuunottaen, yksityiskohdat tarkasti huomioiden.

Esimerkkejä. Uuden verkkokaupan käyttöliittymäsuunnittelu ja toteutus teksteineen, kuvineen ja kuvituksineen. Ulkomaisten konseptin tuonti Suomeen, sisältäen myynnin käynnistämisen. Verkkokoulutuksen käsikirjoitus ja toteutustiimin projektinjohto.

OTA YHTEYTTÄ

otetaan uusia lähtöjä yhdessä.